SAGE-nieuws 2023 / 2024

 

 
View this email in your browser

Beste mensen, lieve vrienden, familie, collega’s en andere relaties,

2023 was een vreemd jaar.
Terwijl we dachten dat we de boel weer een beetje onder controle kregen en samen weer een fijne zomer tegemoet gingen kreeg ik op 14 mei Gerrit niet meer wakker.
(Dit was op de dag af 2 maanden na het overlijden van mijn moeder Anneke van Groen op 14 maart en naar later zou blijken 3 maanden voor het overlijden van bonus oma Christine Gout op 14 augustus).
Die dag begon een rollercoaster van actieve periodes waarin ik tot veel in staat was – zoals het realiseren van een mooi afscheid van Gerrit in SAGE-stijl – afgewisseld met periodes van lethargie waarin ik nauwelijks mijn, of eigenlijk Gerrits, stoel uitkom.

Hierdoor is het mij niet gelukt jullie te verblijden met een echte SAGE wenskaart of -mail. In plaats daarvan dus dit bericht waarin ik iedereen een HEEL GOED 2024 wens!


Bij het verdriet en het vreemde gevoel mezelf en SAGE opnieuw te moeten uitvinden waren er veel zaken die geregeld, uitgedacht en gedaan moesten worden. Hierbij heb ik enorm veel hulp en steun gehad van vrienden, collega’s en mensen uit de buurt. Zonder hen had ik het niet gered. Deze lieverds geef ik bij deze een enorme dikke knuffel om ze nog een keer extra te bedanken.
Ook wil ik iedereen bedanken voor de lieve kaartjes en andere berichtjes die ik, zowel na het overlijden van Gerrit, als in de periode daarna en rond de kerstdagen, ontving.
En natuurlijk bedank ik iedereen die aanwezig was bij het afscheid van Gerrit.
Wat en hoe in 2024:

* SAGE blijft de naam waaronder ik werk en Gerrits invloed zal hierin voelbaar blijven.

* In april zal op initiatief van Aldo Hoeben bij KunstWerkt de tentoonstelling ‘Glinsteroogjes’ (werktitel) te zien zijn. Een tentoonstelling waarvan Gerrit glinsteroogjes gekregen zou hebben. Een presentatie met deels werk van SAGE, werk waarin Gerrit een heel grote, zo niet de grootste stem had, gecombineerd met werk van vrienden en collega's waar Gerrit wat mee had, die hij bewonderde, waar we eerder mee samenwerkten. Een tentoonstelling met Poëzie, Visuele Poëzie en ander beeldend werk.
De opening zal zijn op zondag 7 april om 15.30 uur in Art Centre Schiedam, Lange Nieuwstraat 191, Schiedam
.
* Later in het jaar zal SAGE het Schreiershuisje voorzien van een tijdelijk kunstwerk.is is a text block. 
Ik hoop jullie te ontmoeten bij een van deze tentoonstellingen of gewoon een keer in het atelier.


Met vriendelijke groet en dat 2024 een mooi jaar zal worden,
Saskia van Herwijnen
SAGE

www.SAGE-art.nl
Facebook
Facebook
Link